Boby Consulting

Este de preferat ca masina sa fie vazuta de un service autorizat sau macar de o persoana care se pricepe.

In primul rand trebuie sa te asiguri ca masina nu a fost furata.

Verifica actele de vanzare ale masinii.

Seria sasiului trebuie sa coincida cu cea din acte.

Cere certificatul fiscal de la vanzator.

Daca toate cele mentionate sunt in ordine, trebuie sa se faca contractul de vazare-cumparare ce necesita actele de identitate a vanzatorului si cumparatorului.

Pentru mai multe detalii va asteptam la biroul nostru sau cu un apel telefonic

Pentru a efectua ITP-ul va puteti adresa oricarei statii autorizate din Romania.
ITP-ul consta in verificarea complexa a autovehicului. Incluzand documente de identificare, stare motor, frane,lumini, anvelope, etc.

Pentru mai multe detalii puteti apela chiar la firma noastra.

RAR-ul este eliberat de Registrul Auto Roman si nu trebuie sa lipseasca in cazul masinilor aduse din strainatate indiferent ca sunt noi sau second -hand, si care doresc a fi inmatriculate in Romania.

Noi va putem ajuta daca ne desemnati ca reprezentant al dumneavoastra, iar toata grija de revine in sarcina noastra rezolvand toate procedurile. Aveti nevoie de urmatoarele acte in cazul in care nu doriti sa ne imputerniciti pe noi:

  • cerere activitate R.A.R. – completata de catre solicitant pe propria sa raspundere
  • documentele de inmatriculare din statul in care a fost inmatriculat autovehiculul
  • act de identitate solicitant
  • cartea de identitate a vehiculului din tara de provenienta
  • dovada ITP in termen de valabilitate (de obicei, odata cu identificarea si omologarea se face si ITP-ul, tot la RAR
Buna ziua,  pentru a  va putea raspunde concret si sa va dam informatii clare  la intrebare  si pentru a nu va da indicatii gresite va asteptam la sediu pentru o consultanta adaptata la cerintele dvs !
Avem solutii pentru toate! Daca va grabiti cu inmatricularea masinii,  va vom ajuta  pentru a finaliza cat mai repede documentatia!
Buna ziua , fiscalul nu este obligatoriiu la numere rosii, dar pentru siguranta dumneavoastra ar fi bine sa il luati. Pentru informatii suplimentare, ne gasiti la numerele de telefon specificate pe site sau la sediul societății.

Sigur ca da! Primul pas ar fi programarea la numere. Aceasta o puteti face si dumneavoastra pe site –ul prefecturii Suceava. Dupa care va asteptam pentru pregatirea documentatiei!

Deocamdata nu. Asigurarea se reinnoieste cu maxim 30 de zile inainte de expirarea acesteia!

Se pot obține doar 3 seturi  de numere provizorii ! Dupa care trebuie facuta inmatricularea. Ar fi bine la primul set de numare sau al doilea sa intrati online si sa va faceti programare pe site –ul  Registrul Auto Roman, unde aveti si numarul de telefon.

Daca aveti nevoie de ajutor  va asteptam la sediu!